AlphaDerm Plus spray a napi praxisban

Köztudomású, hogy egy gyógyszerkészítménnyel kapcsolatos adatgyűjtés nem ér véget a törzskönyvezéssel. Az újonnan bevezetett készítménnyel kapcsolatosan a cégek nemcsak a mellékhatásokat gyűjtik, hanem a terápiás tapasztalatokat is.

Az AlphaDerm Plus spray bevezetés alatt álló készítmény, kollégák jelentős része még csak most kezdi kipróbálni – de egye többen vannak, akik már érdemi tapasztalatokkal is rendelkeznek vele kapcsolatban.

Ezek közül osztunk meg néhányat kedves Olvasóinkkal....

 

AlphaDerm Plus spray a napi praxisban – gyakorló kollégák tapasztalatai a készítménnyel

 

Dr. Rőber Edina, Veszprém:

Eddig három betegen alkalmaztam – többek között a saját kutyámon is. A készítmény hatása rendkívül látványos, az egyik esetben néhány nap alatt meggyógyult a seb, a másik esetben 10 napos kezelésre volt szükség. A harmadik esetben a tulajdonos kezelte a kutyát, visszajelzés nem érkezett, tehát valószínűleg elégedett volt az eredménnyel.

Dr. Kovács Sándor, Tiszabercel:

Számos esetben használtam, bakteriális és gombás felülfertőzések esetén. Minden esetben látványos javulást tapasztaltam, gyakran már néhány napos kezelést követően is. Ezt azért is állíthatom, mert amennyiben az állattartó végzi a kezelést, mindig visszamegyek néhány nap múlva, és ellenőrzöm a beteg állapotát.

Dr. Pelbát József, Dombóvár:

Néhány esetben alkalmaztam, a kezelést az állattulajdonosok végezték. Eddig egyetlen esetben sem hozták vissza az állatot, nem reklamáltak, amely arra utal, hogy elégedettek voltak a készítmény hatékonyságával.

Dr. Kovács Attila, Miskolc:

Több esetben is alkalmaztam, felülfertőzött, gennyes bőrgyulladásokban, pyodermákban. A készítmény nagyon jól működik, meg vagyok elégedve a tapasztalt terápiás hatással.

Dr Vecsera Ervin, Tapolca:

A készítmény jól bevált. Külön előnyének tartom, hogy nem hajtógázas, hanem pumpás. A hajtógázas aeroszolok sziszegésétől a kutyák nagyon félnek, az AlphaDerm spray viszont csendes, jól tűrik az állatok a kezelést.

Dr. Keleti Zoltán, Vértesszőlős:

Jó pár betegnél használtam, a kezelést a tulajdonosok végzik. Eddig még senki nem hozta vissza a kutyáját, nem volt rá panasz, ami egyértelműen jelzi, hogy megfelelő a klinikai hatékonysága.

Dr. Zayzon Gábor, Izsák:

körülbelül 10 kutyánál használtam, rendkívül gyors a hatása, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nemvárt hatást egy esetben tapasztaltam, de nem biztos, hogy a termék hatására alakult ki: az egyik állatban a kezelés alatt túlérzékenységi reakció jelentkezett, testszerte allergiás bőrtünetek alakultak ki. Javasoltam a tulajnak, hogy szakítsa meg a kezelést, és a tünetek elmúltával próbálja meg újra kezdeni, hogy megállapítsuk, van-e ok-okozati összefüggés? A végeredményt nem tudom, mert azóta nem jelentkezett a tulajdonos.

Dr. Boa László, Nagykanizsa:

Különböző típusú bőrgyulladásokban használtam az AlphaDerm plus sprayt, ahol bakteriális / gombás fertőzés is fennállt. A hatékonyságával meg vagyok elégedve. A hasonló hatóanyagú termékekhez képest előnye spray forma, mert így a nehezebben hozzáférhető test és bőrfelületekre is kényelmesen el tudjuk juttatni a hatóanyagokat.

Az itt található termékleírások tájékoztató jellegűek. 
Kérjük, hogy a termék alkalmazása előtt minden esetben olvassa el a használati utasítást, és az abban leírtak szerint használja!

© 2018 Alphaderm.hu - Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.